Marketing på genbrugskrus

Det design, I vælger til genbrugskrusene, skal matche virksomhedens identitet. Designet indeholder et enormt potentiale til at komme ud til jeres gæster/kunder. Jeres genbrugskrus vil blive brugt mange gange og set af rigtig mange mennesker.

De skræddersyede budskaber på genbrugskrusene gør produktet til en yderst effektiv marketingkanal. I sidste ende handler det om at skabe mersalg.

Ecostepz arbejder med de nyeste teknologier for at gøre genbrugskrusene til en del af jeres marketingaktiviteter. Fordelen er, at I også ”fanger” den nye digitale generation. Det handler om at styrke loyaliteten mellem gæsterne og eventet for i sidste ende at styrke salg og besøgstal.

Ecostepz hjælper med en mereksponering ved hjælp af jeres logo, QR koder, Augmented Reality trykt direkte på genbrugskrusene. I kan lave spændende markedsføring på jeres krus, som eksempelvis får gæsterne til at deltage i jeres sociale medie-aktiviteter eller leder dem ind på jeres hjemmeside for at være med i konkurrencer, mm. Denne form for markedsføring giver en stor mulighed for “call to action”.

Ecostepz vil undervejs i udarbejdelsen af jeres businesscase fokusere på jeres muligheder for at styrke jeres marketing.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *