Om os

Et renere miljø

Vi rådgiver vores kunder om, hvordan og hvornår de opnår en positiv forskel for miljøet (mindre miljøeffekt). Ecostepz baserer rådgivningen på anerkendte danske, østrigske og tyske undersøgelser, som vi bruger til at vurdere, hvornår vores kunder opnår en positiv miljøbelastning.

Forbedret indtjening

I alle vores samarbejdsrelationer hjælper vi med at formulere, hvordan og hvornår Return on Investment kan opnås. Dette kan både ske allerede efter 1 år eller efter 2-5 år.

Genbrugslogistik

Ecostepz rådgiver i at drive en succesfuld genbrugslogistik. Logistikken under jeres event er limen, der få det hele til at hænge sammen. Genbrugslogistik hos Ecostepz betyder, at der bliver taget hånd om alle processer under et event: Fra levering af krus, vask on-site, løbende afhentninger samt leveringer til udskænkningsstederne. Desuden sikrer vi et effektivt pantsystem. Pantsystemet sikrer, at krusene bliver leverede tilbage frem for at ligge og flyde.

Ecostepz samarbejder med tyske partnere, som har over 20 års erfaring. Tyskland er måske det land i verden, som har størst erfaring med genbrugskrus og genbrugslogistik. Både i forhold til festivaller, byfester, stadions og forlystelsesparker.

 

Det er vigtigt for os at bevare og udbygge europæiske arbejdspladser. Det gør vi med vores valg af leverandører.

Se Ecostepz folder om miljøgenbrugskrus >