En bæredygtig løsning

Vær med til at tage de første, men nødvedinge, skridt mod en bæredygtig fremtid med klimavenlige genbrugskrus.

Hos os kan du leje genbrugskrus og få en erfaren samarbejdspartner med på holdet.

Ecostepz tilbyder miljøvenlige genbrugskrus der slår selv de meste bæredygtige alternativer på markedet. Vores krus har en lang levetid, før de bliver nedslidt og allerede efter brug andengang er de mere miljøvenlige end dine engangskrus. Det er altså rigtig mange tons plastik de kan reddes ved en forholdsvist simpelt ændring.

Det simple set-up

Når du lejer genbrugskrus af Ecostepz, sikre vi i samarbejde med dig, at vi finder den bedste løsning. Vi ved fra erfaring at der er stor forskel på de logistiske udfordringer fra kunde til kunde, og derfor tager vi dialogen, samtalen og det forberedende arbejde meget seriøst.

Vi har gode erfaringer med det simple set-up. Det går ganske enkelt ud på at man bestiller det samme antal genbrugskrus som man ellers ville have bestilt af engangskrus. Efter arrangementet afhenter vi, vasker, tørrer, sorterer og opbevarer vores genbrugskrus til næste kunde. Vores genanvendelige genbrugskrus indgår dermed i et system hvor de bliver brugt af mange gange hver sommer.

Vores kvalitetssikring af krusene sikrer, at jeres gæster altid har det rene og pæne krus i hånden.

360 graders sikring af jeres supply-chain

Vi er med i processen hele vejen, så I kan have fokus på det der er vigtigst for jer. Jeres event. 

Vi ved fra erfaring, at integration af et helt nyt led i ens supply-chain kan være en usikker process. I samarbejde sikrer vi en flydende overgang af de nye krus til jeres supply-chain, hvor vi med vores erfaring kan støtte op om hele processen, så I får en sikker vej til en mere bæredygtig virksomhed. 

Levering, afvikling og afhentning samt opvask er en del af pakken.

Et renere miljø

Vi rådgiver vores kunder om, hvordan og hvornår de opnår en positiv forskel for miljøet (mindre miljøeffekt). Ecostepz baserer rådgivningen på anerkendte danske, østrigske og tyske undersøgelser, som vi bruger til at vurdere, hvornår vores kunder opnår en positiv miljøbelastning.

Forbedret indtjening

I alle vores samarbejdsrelationer hjælper vi med at formulere, hvordan og hvornår Return on Investment kan opnås. Dette kan både ske allerede efter 1 år eller efter 2-5 år.

Genbrugslogistik

Ecostepz rådgiver i at drive en succesfuld genbrugslogistik. Logistikken under jeres event er limen, der få det hele til at hænge sammen. Genbrugslogistik hos Ecostepz betyder, at der bliver taget hånd om alle processer under et event: Udlejning og levering af krus, løbende afhentninger samt leveringer til udskænkningsstederne. Desuden sikrer vi et effektivt pantsystem. Pantsystemet sikrer, at krusene bliver leverede tilbage frem for at ligge og flyde.

Ecostepz samarbejder med tyske partnere, som har over 20 års erfaring. Tyskland er måske det land i verden, som har størst erfaring med genbrugskrus og genbrugslogistik. Både i forhold til festivaler, byfester, stadions og forlystelsesparker.

Ecostepz har i sin tid hjulpet større danske og internationale organisation med, at gå fra engangskrus til genbruglige drikkerkus.

Vi har blandt andet hjulpet festivalerne Northside, Tinderbox, Haven og Göteborg byfest samt Bråvalla i Sverige. Sammen med Live Nation indførte vi til deres AC/DC koncerter også genbrugskrus.