Bæredygtigt arrangement? – Det har aldrig været nemmere

Af Ecostepz
Takket være Ecostepz har det aldrig været lettere at afholde grønne arrangementer.

Det har aldrig været lettere at være grøn. I 2019 findes der ingen gode undskyldninger for at bruge engangsplastik. Alternativerne er langt mere skånsomme for miljøet. Ecostepz er en af disse alternativer. Men Ecostepz’ gensbrugskrus er ikke kun bedre for miljøet og din pengepung. Et genbrugskrus fra Ecostepz er også en bedre oplevelse.

Genanvendelige plastikkrus til alle typer events

Ecostepz kan leverer genbrugskrus til alle hovedstadens mange arrangementer. Uanset om det er en vejfest, et ugelangt karneval eller et fast madmarked har Ecostepz løsningen. Vi leverer sterile genbrugskrus til arrangementer for alt mellem 100 og 50.000 gæster. Krusene er tykkere og indeholder mere plastik end engangskrus, men kan til gengæld bruges ca. 200 gange. Miljøbelastningen ved brug af Ecostepz’ miljø neutrale genbrugsplastikkrus er mindre allerede 2.  gang kruset genanvendes. Ecostepz pulje af neutrale miljøgenbrugskrus er allerede blevet anvendt mange gange. Vejen til et mere miljøvenligt arrangement er altså kortere, end man skulle tro.

Vil du med på den grønne rejse?

Hvis du selv vil være med til at skubbe København i en mere bæredygtig grøn retning, væk fra forurenende engangsservice, kan du give din holdning til kende på siden herHar du spørgsmål til vores service, kan du altid kontakte os gennem siden her