Hvordan får I et effektivt genbrugssystem?

Af Ecostepz

Vi fungerer som tætte rådgivere og samarbejdspartnere både før, under og efter jeres event, så genbrugssystemet bliver let at indføre og bruge.

1. Før eventen
Før jeres event laver vi sammen en plan for, hvordan genbrugssystemet skal fungere, og hvordan I får den størst, mulige indtjening. Det indebærer bl.a.:

  • En vurdering af hvor mange og hvilke miljøgenbrugskrus I skal bruge til jeres event. Hvilken slags plast, skal de produceres i, hvor store skal de være, og hvordan skal designet se ud?
  • Tilpasning af et effektivt retursystem, fx: Hvad jeres gæster skal betale for miljøgenbrugskrusene. Hvor og hvor mange pantstationer, der skal opsættes. Hvordan skal pantstationerne opsættes, så flest gæster bruger dem?
  • Levering og fragt af miljøgenbrugskrus samt vaskeløsning.

2. Under eventen
Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er styr på det hele, når først eventen er i gang. I samarbejde laver vi en plan, der sikrer, at alt kører på skinner, fx:
Hvordan I mest effektivt får fyldt op med miljøgenbrugskrus på udskænkningsstederne.
Hvordan I hurtigst fragter brugte miljøgenbrugskrus til og fra vaskestationen.
Har I mandskab nok til at håndtere genbrugssystemet, eller skal vi bidrage med arbejdskraft?

3. Efter eventen
Når eventen er afsluttet, vasker vi miljøgenbrugskrusene og opbevarer dem til jeres næste event. I modtager dem sterile og rene – klar til udskænkning af drikkevarer.

Læs mere om, hvordan jeres miljøgenbrugskruse bliver vasket.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at indføre et velfungerende genbrugssystem.